Sun

Bij Loes Sun & Beauty bent u aan het juiste adres voor een ontspannen en professionele zonnebanksessie. Op deze pagina vertellen wij u graag wat meer over veilig zonnen, onze apparatuur en geven we u een aantal tips en tricks.  

Veilig zonnen

Wanneer u bij ons binnenkomt voor een zonnebanksessie nemen we eerst een intakegesprek met u af. Hierbij bepalen we uw huidtype, eventuele bijzonderheden en het aantal zonminuten. Zo garanderen we u een veilige behandeling waar u het meeste profijt van heeft. Indien gewenst zoeken we samen een geschikte lotion uit die het bruiningsresultaat bevorderd.

Voordelen

Zonnen heeft een positief effect op de schildkier en zorgt voor een snellere stofwisseling. Daarnaast werkt een zonnebankkuur pijnverzachtend bij bijvoorbeeld reuma, zorgt het voor de aanmaak van vitamine D en de verbetering van het immuunsysteem. Mensen met huidziekten als psoriasis, acne, eczeem of allergieën kunnen met zonnebanken zeer geholpen zijn.

Voor een optimaal resultaat

Voor een optimaal resultaat adviseren wij u eens in de week gebruik te maken van de zonnebank. Daarnaast is het gebruik van zonnecosmetica aan te raden. Wij zoeken in de salon de juiste lotion samen met u uit. Een lotion hydrateert de huid, beschermt tegen schadelijke UV-stralen en zorgt voor 40% meer bruiningsresultaat. In sommige zonnecosmetica zitten bronzers verwerkt die uw huid nog sneller bruin kleuren. Het is belangrijk uw huid na de behandeling goed te blijven hydrateren.

Apparatuur en merken

Bij Loes Sun & Beauty maken we gebruiken van de professionele zonnebanken van Hapro Nederland, dit is de grootste aanbieder op het gebied van zonnebanken in Nederland. De speciaal ontwikkelde lampen zorgen ervoor dat de UV-stralen dieper doordringen in de onderste lagen van de huid, waardoor u langer plezier van uw kleur beleeft, de huid sterker wordt en minder snel verbrandt. Wij maken gebruik van de zonnecosmetica van de merken Pure Sun, Soleo & Tan Desire. De producten kunt u ook kopen bij ons in de salon.

Meer informatie

Ook heerlijk ontspannen onder één van onze zonnebanken? Maak online een afspraak of loop even bij ons binnen, de kans is groot dat u direct aan de beurt bent.