Spraytanning

Spraytanning is ideaal voor degene die in één keer een egale, bruine en gelijkmatige kleur willen of voor personen die om medische redenen niet in de zon mogen. Met een spraytan ben je binnen twintig minuten voorzien van een natuurlijke kleur die gemiddeld een week blijft zitten. Ideaal voor een bijzondere gelegenheid, zoals een bruiloft of feestje.

Hoe werkt het?

Bij Loes Sun & Beauty helpen we u graag met een professionele spraytan. Voorafgaand aan de behandeling smeren we droge lichaamsdelen goed in om vlekken te voorkomen. Vervolgens neemt u plaats in een tent waar uw lichaam volledig wordt gesprayd en gedroogd. U hoeft zich niet druk te maken over de teint; de spray past zich volledig aan naar uw huidskleur.

Voor een optimaal resultaat

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw spraytan geven we u graag een aantal tips en trucs:

  • zorg ervoor dat u geen make-up of deodorant draagt tijdens de spraytan;
  • zorg ervoor dat u na afloop van de spraytan geen strakke of knellende kleding draagt;
  • vermijd de eerste zes uur contact met chloor, water en lichamelijke inspanning om uw kleur te behouden;
  • breng geen hydraterende lotions aan tot na de eerste douche;
  • zorg ervoor dat u uw huid de eerste twee of drie dagen niet exfolieert;
  • gebruik voor het behoud van uw kleur een tanningsproduct voor thuis;
  • het mooiste resultaat boekt u wanneer u eens in twee de weken terugkomt voor een spraytan.

Merken

In de salon maken we met veel plezier gebruik van de producten van het merk That’so. Deze producten zorgen voor een egale kleur en bevatten huidverzorgende ingrediënten. Wanneer u uw kleur langer wilt behouden adviseren wij het gebruik van That’so ‘On the Go’. Deze verzorgende spray kunt u thuis zelf gemakkelijk aanbrengen. Denk er wel aan dat het product geen zonnefilters bevat.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over onze spraytanbehandelingen contact met ons op via 071-3315700 of maak direct uw afspraak.