Beauty

Bij Loes Sun & Beauty bent u vijf dagen per week welkom voor diverse beautybehandelingen op het gebied van nagels, wimpers en wenkbrauwen.

Nagels

Eigenaresse Loes heeft al 17 jaar ervaring met het verzorgen van de mooiste nagels. Van een eenvoudige gellac of nagellak, het verlengen en verstevigen van uw nagels met acryl of gel, biab, wij werken met alle technieken, bij Loes Sun & Beauty kan het allemaal.
Ook mannen die wel een manicure kunnen gebruiken zijn bij ons van harte welkom.

Wimpers

Wenst u volle en natuurlijke wimpers zonder het gebruik van make-up of verf? Wellicht zijn wimperextensions dan iets voor u. Loes Sun & Beauty gebruikt bij het plaatsen van wimperextensions de one-by-one techniek. Hierbij worden losse wimperextensions één voor één op uw eigen wimperharen gelijmd voor een natuurlijk en vol resultaat. Bij het plaatsen van de extensions kijken we goed naar wat past bij uw ogen en houden we vanzelfsprekend rekening met uw wensen. Wij verkopen ook diverse producten van het merk Lash eXtend om uw wimpers te verzorgen.

Wimperextensions

Wenkbrauwen

Naast het shapen en verven van uw wenkbrauwen kunt u ook bij ons terecht voor wenkbrauwextensions. Door het plaatsen van losse extensions tussen uw eigen haren worden mooie volle wenkbrauwen gecreëerd. Deze techniek is uitermate geschikt om gaten op te vullen en gelijkmatige wenkbrauwen te vormen.

Meer informatie

Bekijk voor een overzicht van onze beautybehandelingen de prijslijst en maak uw afspraak via 071-3315700 of loop eens binnen op Noordeinde 98.